Over Inreach

Wie is er eigenlijk de baas?

 

Wie heeft er nu ècht de touwtjes in handen?
Jij bent verantwoordelijk voor de resultaten van anderen. En hoewel jij ‘de baas’ bent is het helemaal niet vanzelfsprekend dat iedereen doet wat jij wilt en de resultaten brengt die jij nodig hebt. Wat zie je op dit moment om je heen?  Wat wil je zien of wat is er nodig? Je bent de enige niet die er forse afwijkingen in constateert. Leiderschap wordt altijd uitgedaagd. Soms door een enkeling en als je pech hebt dan tornt een heel team aan jouw leiderschap…

 

Weg dromen en ambities..

 

En dat is pittig. Niets is zo frustrerend als weten dat jij er voor moet zorgen maar beseffen dat je dat op deze manier helemaal niet kan. Dat je te weinig grip hebt. Je gaat twijfelen, meer wikken en wegen en met wie moet je overleggen? Dat voelt knap eenzaam. Doordat anderen hun werk niet naar behoren doen haal jij jouw doelen niet en dat is gif voor je eigen ambities. Uiteindelijk, komt zelfs jouw eigen positie onder druk te staan.
Ben je ondernemer? Dan presenteert de rekening zich in de vorm van langer door moeten werken, je zaak niet voor de beste prijs kunnen verkopen of zelfs een continuïteitsissue…
Zoiets vreet aan je arbeidsvreugde en je energie gaat er ook als een razende vandoor. Vind je niet tijdig de oplossing dan ontstaat uit een zakelijke ergernis ook nog eens een privé issue…

 

Hoe kom je op de bok?

 

Leiderschap is niet meer of minder dan weten wat je wilt en dat bij anderen gedaan krijgen. Dat jij in staat bent om medewerkers, MT-leden, compagnons, leveranciers, enzovoort maximaal te laten bijdragen aan JOUW doelen. Niemand uitgezonderd! Daarvoor moet je zeer effectief beïnvloeden en tijd, overzicht en inzicht creëren. Je zult moeten weten hoe je verantwoordelijkheid delegeert (maar toch controle houdt), hoe je afrekent met weerstand en excuusgedrag enzovoort. Jij vol op de bok.

 

Eruit halen wat er in zit (en meer..)

 

Als jij alle grip hebt kun je ook leren hoe je alles uit je mensen haalt. Hoe je ze meer kunt laten presteren dan zij zelf denken te kunnen. Je zult versteld staan waartoe jij in staat bent. Jij? Waar anderen toe in staat zijn! Er blijft namelijk enorm veel potentieel onbenut. Ook binnen jouw team, zelfs bij jouw beste medewerkers. Met meer dan 25 jaar leidinggevende ervaring in commerciële omgevingen en meer dan 5 jaar coachen en ondersteunen kan ik dat met stelligheid beweren en als je wilt aantonen.

 

Neem de leiding!

 

Neem jouw ambities serieus en zorg dat jij in alle gevallen de touwen in handen hebt. Reken af met ergernissen en frustraties die je nu hebt en buig het om in arbeidsvreugde, resultaat en persoonlijk groei en succes.
Als jij jezelf uit het moeras kon trekken had je dat allang gedaan. En alles wat de moeite waard is om te doen het dubbele waard is als het gedaan is. Neem daarom vandaag nog CONTACT met mij op. Vertel me wat je op het vlak van leiderschap of commercie frustreert, wat werkt als een remparachute of beter moet. Dan trekken we een poosje samen op. Ik kan je coachen, adviseren en ondersteunen om bij anderen gedaan te krijgen wat JIJ wilt. Niet bij enkele personen maar alle. Dat kan. Morgen al.

 

Tot snel,

Steven Brouwers
info@inreach.nl
06 – 219 888 96

Abonneer op deze gratis leiderschapstips

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.