Humbert Loth
Eigenaar & verkoopverantwoordelijk bij Tritel

Voor we startten moest ik echt over een drempel heen stappen. Ik had het gevoel dat ik daarmee aangaf dat ik het niet alleen kon.
Ik ben enorm gedreven en wil uit mezelf maar met name ook mijn mensen halen wat er in zit. Ik probeerde van alles maar het frustreerde als ik zag dat ik bij medewerkers niet bereikte wat ik wilde. Het moest beter, sneller kunnen.

Door Steven ging ik nadenken: waarom doe ik wat ik doe? Bereik ik wel wat ik wil?

Inmiddels doe ik mijn job met veel meer zelfvertrouwen.
Medewerkers nemen nu wèl hun verantwoordelijkheid en komen met oplossingen in plaats van problemen. Dat scheelt mij zeker 6 uur per week.

Ik weet hoe ik drijfveren van mensen achterhaal waardoor we nu medewerkers selecteren die beter in het profiel van mijn bedrijf passen. Daardoor dragen medewerkers nu al na 4 maanden bij in plaats van de gangbare 8 maanden tot een jaar.
Onze churn daalt en de klanttevredenheid (NPS) is toegenomen.
We hebben ambitieuze doelen gesteld en liggen daar toch nog 6% boven.

Wat dat betreft zou iedereen met veel ambitie die zijn leiderschap wil verbeteren een poos met Steven moeten samenwerken. Hij werkt heel doel- en resultaatgericht en gaat 100% oprecht voor mijn doelen. Hij zet er zelfs zijn eigen belangen voor opzij en dat heb ik niet eerder meegemaakt