Teun Kelderman
sales- & marketing verantwoordelijk Hollister

Steven is een buitengewoon warm en hartelijk mens.

De combinatie van een mens- èn resultaatgerichte focus bij Steven zijn opvallend en hebben mij erg geholpen. Voor mij is een vertrouwensband noodzakelijk om een ander direct betrokken te laten zijn bij mijzelf en de doelen die ik nastreef. Vanaf ons eerste contact kostte het mij geen enkele moeite om in alle openheid relevante zaken te bespreken.

In een veranderproces is niets zo makkelijk als terugvallen in oud, ineffectief gedrag. Door onze samenwerking bleef ik echter altijd on-track. Iedere keer zette hij me binnen enkele minuten terug op mijn spoor. “Dit was toch je doel?”. Bij elk contact kreeg ik steeds een boost aan energie waardoor ik snelheid in het traject kon ontwikkelen en vast kon houden. Dat heeft een grote impact op mij gehad en is nog steeds van grote waarde.

Steven geeft ook vertrouwen doordat hij weet waar hij het over heeft. Door zijn prikkelende vraagstellingen kon ik keuzes gaan maken. Geen twijfel, niet piekeren, vertrouw op jezelf en ga er voor!

Iedereen die met grote persoonlijke of zakelijke veranderprojecten bezig is, en daarbij extra snelheid, energie of zelfvertrouwen kan gebruiken heeft een buitengewoon goede ondersteuning aan hem.